Klankschalen opleiding

Klankschalen opleiding

Een klankschaal kopen met professioneel advies......

Klankschalen en gongs, Buddha

 

Als je geen opleiding of workshop wilt volgen maar gewoon een klankschaal wilt kopen, kan je ook bij op ons Centrum terecht.

Het uitzoeken van een klankschaal is eigenlijk een feestje. Maar ze kunnen allemaal zo mooi klinken..... Op een gegeven moment zie je door de bomen misschien het bos niet meer, en wordt het moeilijk om keuze te maken tussen al die prachtige schalen.

Op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning in Lelystad, wordt je in de gelegenheid gesteld om in alle rust een klankschaal uit te zoeken. Met een vrijblijvend advies. Er is een ruime voorraad van klankschalen in verschillende maten. De klankschalen zijn tevoren zorgvuldig door mij uitgezocht en beluisterd. De schalen komen uit verschillende delen van de Himalaya, en zijn handmatig gemaakt door vaklieden.

De schalen bestaan uit verschillende metalen, wat de diversiteit in de klank bepaald.

Aan de hand van een paar vragen die ik je stel, kan je beter bepalen welke schaal past. Waar wil je de schaal voor gebruiken? En welke schaal raakt je hart....

Het gebruik van de juiste klopper, waar je de schaal mee aanslaat, is van groot belang. Ik zie vaak een verkeerde klopper bij een schaal, waardoor je er echt niet de klank uit de schaal krijgt die het zou kunnen geven. We hebben diverse kloppers om mee te werken.

De prijs van een klankschaal ligt tussen de €70 en €375, inclusief BTW.

Als je je collectie van klankschalen wilt uitbreiden, is het van belang om de schalen die je al hebt mee te nemen.

 

Tevens gongs, zaphir chimes, oceans drum, klankbuizen en rainsticks te koop...

 

Hilda Postema, cursusleider, met klankschalen en gongs

Ook kun je bij ons terecht voor het uitzoeken van een gong. Deze bieden we in 2 maten aan, tussen de 50 - 60 cm doorsnede. Een gong van deze omvang volstaat uitstekend in bijvoorbeeld yogaruimten. De prijs ligt tussen de €235 en €325, inclusief BTW. Ook mooie houten standaards voor de gongs zijn te koop.

We hebben alle instrumenten op voorraad.

Praktisch:

Als je belangstelling hebt om een schaal of een ander klank instrument wilt uit zoeken, kan je dat via contact aangeven. Je wordt terug gebeld, en dan maak ik een afspraak met je.

Je bent van harte welkom!

Hilda Postema

amethist